Felhasználási feltételek

Szerzői jogvédelem

Az elsomilliardom.hu honlapon elérhető minden tartalom szerzői jogvédelem alatt áll. Használatuk feltétele, hogy a felhasználó az eredeti anyagokat vagy azok másolatait érintő szerzői jogokat és a szellemi alkotásokhoz fűződő egyéb jogokat maradéktalanul tiszteletben tartja.

A felhasználó az elsomilliardom.hu honlapon található anyagokat kizárólag a szerző (Skiloo Invest Kft.) előzetes írásbeli engedélyével jogosult egészben vagy bármely részben másolni, továbbítani, nyilvánosan közzétenni, előadni, terjeszteni, illetve bármilyen egyéb módon a nyilvánosságra hozni.

A felhasználásra jogosultak köre

A felhasználó bárminemű regisztrációjával kijelenti, hogy az általa megadott név valódi, az e-mail cím pedig céges használatú, tekintettel arra, hogy a weboldalon található információk csak vállalkozók érdeklődésére tarthatnak számot.

Felelősség

Az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget az elsomilliardom.hu honlap használatából eredő közvetett vagy közvetlen károkért.

Adatvédelmi nyilatkozat

Az elsomilliardom.hu weboldalon nyújtott egyes szolgáltatások igénybevétele regisztrációhoz kötött, melynél az oldal üzemeltetője adatokat kérhet a felhasználótól. A regisztráció feltétele a felhasználási feltételek elfogadása. Amikor regisztrál a weboldalunkon azzal a céllal, hogy hozzáférhessen a regisztrációhoz kötött szolgáltatásainkhoz, ezzel egyidejűleg elfogadja az ebben a dokumentumban foglalt felhasználási feltételeket.

Az Ön által megadott kapcsolattartásra szolgáló adatokat megfelelő elővigyázatossággal tároljuk, és kizárólag a következő célokra használjuk:

  • Értesítések, hírek és felmérő kérdések küldése, tanfolyamokkal, lényegesebb változásokkal, fejlesztésekkel, új szolgáltatásokkal kapcsolatos információk közlése.
  • Más, megítélésünk szerint Önt valószínűleg érdeklő információk, ajánlatok küldése az oldal témájához kapcsolódó témakörben.

Kéretlen levelek

Soha, semmilyen indokkal vagy módon nem küldünk ki kéretlen e-maileket (SPAM). Kizárólag olyan e-mail címekre küldünk ki e-maileket, amelyeknek a tulajdonosa a weboldalon történő regisztrációval és a weboldal felhasználási feltételeinek elfogadásával erre engedélyt adott. Amennyiben a felhasználó úgy gondolja, hogy kéretlen levelet kapott tőlünk, értesítsen minket az kapcsolatatelsomilliardomdothu e-mail címen, és mi haladéktalanul kivizsgáljuk az ügyet. A vizsgálat segítése érdekében kérjük, adjon meg minden részletet, amit csak tud, és továbbítsa nekünk az Ön által kapott e-mailt teljes egészében.